Despre noi

Blogul este realizat de o mica echipa de consultanti in afaceri care si-au propus sa contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania.
Chiar daca numarul expertilor care au pornit acest blog este mic si ca urmare nu este un blog prea „stufos”speram ca informatiile publicate sa va fie de un real folos in pornirea sau dezvoltarea unei afaceri. Fiecare membru al echipei are peste 10 ani experinta in consultanta de afaceri si are la activ numeroase proiecte de investitii finantate din credite bancare sau fonduri nerambursabile.

 

Reclame

8 răspunsuri la Despre noi

 1. Emil zice:

  Buna tuturor, legat de afaceri, in momentul actual se merita o investitie intr-o linie mica de productie peleti?
  Mult spor si succes

  • ideiafacere zice:

   In acest caz totul depinde de accesul pe care il aveti la materia prima, iar cand ma refer la „acces” nu ma gandesc doar la posibilitatea de a achizitiona materia prima ci si la pretul la care o obtineti.

 2. Stelian zice:

  Buna ziua,
  Doresc sa aplic pentru un proiect european nerambursabil pentru tineri fermieri ( sunt absolvent al usamv buc).
  Cum pot lua legatura cu Dvoastra pentru consultanta ?
  Multumesc

  • ideiafacere zice:

   Buna Ziua
   Momentan nu puteti aplica pentru a obtine acesti bani. Romania trebuie sa incheie acordul cu Uniunea Europeana pentru perioada 2014-2020 si doar dupa aceea se vor putea accesa noile programe de finantare.
   Deci, vestea proasta este ca va trebui sa mai asteptati cel putin 6 luni (daca nu cumva 1 an). Veste buna este ca pentru tinerii fermieri se intentioneaza cresterea sumelor acordate.
   Informatii puteti obtine de pe site-ul http://www.apdrp.ro. Acolo apar toate informatiile despre finantarile dedicate afacerilor la tara si dezvoltarii rurale.

 3. lucian zice:

  Buna ziua sunt o persoana cu handicap locomotor de gr.1si as dori infiintarea unui centru de recuperare in Petrosani. Daca imi puteti da indicatii in aceasta directie ar fi grozav.Sau poate ceva investitori interesati. ..Cu certificatul meu de handicap si cu finantarea potrivita se pot face multe.

  • ideiafacere zice:

   Teoretic in luna decembrie ar fi trebuit sa avem deja informatii detailate despre noile programe de finantare din fonduri europene (aferente perioadei 2014 – 2020). Din pacate guvernul nu prea s-a tinut de promisiune, dar probabil in primul trimestru din 2015 aceste informatii vor deveni disponibile. Doar atunci va vom putea oferi cateva recomandari concrete.

 4. alex zice:

  Buna ziua,
  stiu ca programul de finantare din fonduri europene 2014-2020 este deja aprobat. As dori sa deschid un serviciu de ingrijire al bolnavilor si batranilor la domiciliu. Sunt plecat in strainatate de foarte multa vreme si acum parintii mei au ajuns la varsta la care ei au nevoie de ingrijire. In localitate exista un camin de batrani, dar preturile sunt foarte mari iar locurile sunt oricum ocupate. Am cautat o persoana care sa stea la ei, dar aceasta ori cere prea mult (daca persoana este cat de cat calificata), ori nu este calificata. Avand o calificare de asistent medical, as dori sa infiintez singur genul acesta de servicii la domiciliu, instruind personalul. Am inteles ca pentru programele de investitii la sate se acorda finantare din programul de fonduri europene. Doresc parerea d-voastra in aceasta privinta. Cu multumiri in avans

  • ideiafacere zice:

   Ideea este foarte buna si dupa parerea mea in viitor va fi o mare nevoie de astfel de servicii.
   In principiu vor avea succes caminele de seniori facute in apropierea marilor orase.

   Legat de obtinerea finantarii: deoacamdata AFIR a publicat ghidurile consultative pentru masurile 6.1 si 6.2., care nu prea se potrivesc cu ceea ce vreti sa faceti. Probabil in 1-2 luni vor publica si alte ghiduri consultative.

   PS: dvs vreti sa furnizati serviciile la domiciliu. In ce vor consta investitiile pentru care solicitati finantare ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s